Review: Dove Derma Spa Handcrème

dav

Handcrèmes zijn er in verschillende soorten en maten, maar voor mijn verjaardag kreeg ik voor het eerst eentje die speciaal voor de droge en rijpere huid gemaakt is. Wat men precies verstaat onder cell moisturisers weet ik niet. Wel dat dit product lekker snel intrekt en dat de substantie wat dunner is dan ik gewend ben. Dat komt wellicht door het serum dat eraan toegevoegd is. Dat zal hoogstwaarschijnlijk dimethicone zijn, een op siliconen gebaseerde olie.

Het is een heel fijne handcrème die wel behoorlijk sterk geurt. Daar moet je wel tegen kunnen. In ieder geval vind ik dat niet zo’n probleem, zeker omdat deze crème mijn handen snel lekker zacht maakt. Omdat ik mijn handen meerdere malen per dag was heb ik deze handverzorging wel nodig. Omdat ik inmiddels een hele verzameling handcrèmes heb -die ik binnenkort eens zal laten zien- hoop ik dat ik het rap verouderen van de huid van mijn handen een beetje kan uitstellen.

dav

4 gedachten over “Review: Dove Derma Spa Handcrème

  1. Pearl

    Ik heb vorig jaar een Dove handcrème voor de nacht gekregen en gebruikt. Toen bleek ik allergisch te reageren op de crème! Voor mij geen dove handcrème meer….

    Reageren
  2. Linda

    Heerlijk als ie goed intrekt, anders laat je een heel spoor achter…kan ook niet zonder handcreme en lekker ouderwets, voor het slapen gaan,, even insmeren :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>