Review: Dove Gentle Exfoliating Nourishing Body Wash

95171853-1B14-4484-80E7-A79D7B72C7B6 4C55BA6A-473B-4F15-8FF3-96B85F84BC1E

Dit product kreeg ik ooit cadeau toen ik boodschappen ging doen bij Etos. Het heeft een tijdje in de kast gelegen omdat ik erg  veel bad- en doucheproducten heb. Eindelijk ben ik het vanaf het weekend gaan gebruiken. Soms wil ik snel klaar zijn in de badkamer, daarom gebruik ik graag een shampoo met een anti-klitwerking en een wasproduct dat een bodylotion overbodig maakt. Deze Dove bodywash belooft nogal wat: vanaf het eerste gebruik een zachtere huid door het lichte scrubeffect en de voedende bestanddelen.

Klopt het? Jawel, het is een heerlijk doucheproduct. Het geurt fris zonder opdringerig te zijn, het scrubt heel licht en als je je lijf ermee gewassen hebt, kan je na het afdrogen direct in je outfit of nachtpon. Het is heel fijn spul dat geschikt is voor de dagelijkse wasbeurt. Af en toe gebruik ik nog graag wat grof geschut als het om scrubben gaat en soms wil ik iets dat sterker geurt. Maar dat neemt niet weg dat ik binnenkort naar de nieuwe Op=Op voordeelshop in de buurt ga om voor €5 maar liefst drie flessen van 250 ml te halen.

2 gedachten over “Review: Dove Gentle Exfoliating Nourishing Body Wash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>