Review: Eliza Jones Regenerating Eye Cream

2018-08-24 21.13.45 2018-08-24 21.14.26

Van dit bij Action verkrijgbare merk heb ik al van alles gebruikt. Dagcrème, nachtcrème, serum en micellaire reiniging. Alleen de oogverzorging niet, want ik had enorm veel in de voorraadkast zitten. Sinds enkele jaren gebruik ik braaf oogverzorging- de kleine tubes vliegen erdoorheen. De laatste maanden smeerde ik natuurlijk ook, maar tegen de schade die verdriet aanbrengt, doe je helaas niet veel. Je kunt proberen niet meer zo vaak te huilen en je gaat eens vroeger naar bed, maar het zette bij mij geen zoden aan de dijk.

Inmiddels slaap ik een stuk beter en gebruik ik maar liefst twee oogcrèmes. Want vreemd genoeg is deze alleen voor gebruik in de ochtend. Aan te brengen na de dagcrème zelfs. De crème heeft een subtiel beige kleurtje en is makkelijk aan te brengen. De substantie is niet te dun en je kunt het netjes inkloppen. Misschien komt het door het extract van zwarte parels en andere ingrediënten als arganolie, sheaboter en calendula, maar de wallen lijken in de loop van de dag in ieder geval niet erger te worden. Dat was eerder wel het geval.

Het is me een raadsel waarom op de verpakking staat dat deze oogcrème ‘s ochtends aangebracht dient te worden. Omdat het niets uitmaakt als je in je bed ligt met donkere kringen onder je ogen? Omdat ik al sinds jaar en dag met een oogmasker slaap, zal het mijn slaapkamergenoot een zorg zijn.  In ieder geval ben ik heel blij met dit product dat in de winkel ligt voor €1,99. In de tube zit 15 ml.

 

2 gedachten over “Review: Eliza Jones Regenerating Eye Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>