Review: Essence Glitter in the air Nail Polish Remover Gel

2017-04-18 19.51.00 2017-04-18 19.51.14

Nog net voordat de LE uit de schappen verdween kocht ik de lakjes van de Glitter in the air collectie van Essence. Die griste ik snel weg omdat het de laatste waren en ik heb helemaal niet gelet op de andere producten. Dat er een nagellakverwijderende gel bij stond had ik niet opgemerkt, die zag ik pas toen ik de haul van Cato op een whatsappfoto ontdekte. Gelukkig heb ik zelf nog twee flesjes kunnen bemachtigen.

Het zijn geen grote verpakkingen, er zit slechts 100 ml in. Dat is voor mij weinig, want als je iedere dag een ander lakje draagt is zelfs eentje met een inhoud van een kwart liter gauw op. Het is dan ook te hopen dat ik nog meer flesjes te pakken kan krijgen, want het is heerlijk spul. Omdat het een gel is gutst ‘ie niet uit de fles als je zoals ik een beetje lomp bent. De remover ruikt zalig, lekker zoet en toch niet misselijkmakend. De lak is zo van de nagels verdwenen. Ook glitterlak is sneller weg dan ik gewend ben. En dat voor een graaibakprijs van een euro!

3 gedachten over “Review: Essence Glitter in the air Nail Polish Remover Gel

 1. Natas

  Wat goed dat je die nog hebt kunnen scoren! Fijn is die hè, vind het jammer dat we ieder maar 1 flesje hebben gekocht. De geur maakt het helemaal af!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hoop dat je nog wat vindt. Misschien ga ik de andere drie filialen ook nog wel bezoeken, want je weet maar nooit.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>