Review: Essence Hello Good Stuff! Depuff Eye Serum

dav

Nu ik zestig ben heeft het smeren van oogserum waarschijnlijk geen zin meer. Daar had ik mee moeten beginnen toen ik in de twintig was. Maar ja, toen bestonden er nog geen serums. Dit product uit de Hello Good Stuff! collectie van Essence kocht ik alleen maar omdat en paar ingrediënten tot mijn verbeelding spreken: hyaluronzuur, caffeïne, komkommersap en een vegan collageenvervanger.

Wat onder mijn ogen hangt kom waarschijnlijk door mijn leeftijd en ik denk dat ik er nooit van af zal komen. Maar het smeren van dit goedje zorgt er wel voor dat ik iets frisser uit mijn ogen kijk. Een in de koelkast bewaarde eetlepel met de holle kant tegen de ogen houden zal net zo goed helpen, denk ik. Ach, een oogserum kan er ook nog wel bij. Het maakt deel uit van mijn ochtend- en avondroutine.

Af en toe combineer ik dit serum met een druppel caffeïneserum van The Ordinary. Dat helpt ook niet zo verbluffend snel als ik hoopte. Maar goed, niet smeren is geen optie. Wie weet gaat het dan helemaal mis. Dus zolang ik leef en ik me bewust ben wat ik op mijn gezicht smeer zal ik een oogserum gebruiken. Deze kocht ik voor €3,39 bij Kruidvat. In de tube zit 15 ml.

oznorMB

8 gedachten over “Review: Essence Hello Good Stuff! Depuff Eye Serum

 1. Linda

  Oh dat klinkt veel belovende…ik gebruik dat serum in die tubetjes, van kruidvat skin science en oogbalsem van Vichy, naar dat is stuk duurder…ben er nu eindelijk achter, waar die linkerwal en dikke ooglid vandaan komen…droge ogen! Nu druppels ervoor en weg wal :)

  Reageren
     1. Linda

      Had t al eerder, maar gebruikte alleen oogzalf boor de nacht…heb toen de druppels van m’n moeder geprobeerd en toen was het weg…en ik had hele erge branderige ogen, net of er heel de tijd iets inzat…ook na beeldscherm kijken

     2. Pippi Bericht auteur

      Wat fijn dat je die druppels hebt en dat ze zoveel verlichting geven. Moet je het blijven gebruiken?

     3. Pippi Bericht auteur

      Ik hou het in de gaten. Als ik er last van krijg ren ik gelijk naar de huisarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>