Review: Essence Repair&Care Regenerating Base Coat

dav dav

Toevallig had ik dat net nodig, een basislak die mijn ernstig beschadigde nagels verzorgt. Geen idee hoe het kwam dat mijn nagels opeens makkelijk scheuren en splijten. Want ik heb ze wel meerdere keren per dag ingesmeerd met abrikozenpitolie. Misschien wat te vaak afgewassen met heet water?

Eerst heb ik de nagels maar flink gevijld en ben ik de Essence Repair&Care Regenerating Base Coat gaan gebruiken. De lichtroze basecoat bevat een extract van de goji bes en zou de nagels versterken. Daar kom je niet achter nadat je het dik een week hebt gebruikt. Maar ik heb wel gemerkt dat de beschadigde stukjes die ik niet weg kon vijlen er wat beter uitzien.

In ieder geval blijf ik deze lak gebruiken en zal ik ook niet stoppen met het inmasseren van die fijne abrikozenpitolie. Of de basecoat helpt tegen het verkleuren van de nagels moet nog blijken, maar de kleurlak brengt soepeler aan. Voorlopig ben ik dus erg blij met deze basecoat waarvoor ik net geen twee euro neer hoefde te leggen.

10 gedachten over “Review: Essence Repair&Care Regenerating Base Coat

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind die olie ook zo lekker ruiken. Voelt ook niet vet aan. Nu moeten de nagels er nog hard van gaan groeien!
   xoxo

   Reageren
 1. Myrna

  Ben echt benieuwd of het wat doet voor je nagels.
  Ik ben al meer dan een jaar in de weer met olie maar het slijten blijft. Om gek van te worden.

  Reageren
 2. Linda

  Handschoenen gebruik ik ook altijd, anders had ik echt niks meer over…ben benieuwd of je nagels er van op knappen..denk dat de olie meer voor de nagelriemen is, nagels hebben vooral aanvulling van vocht nodig, ben ik achter..

  Reageren
 3. Cindy

  Oh hou op… kamp al ruim een jaar met splijtende nagels, drama… kan bijna geen nagellak mee dragen .Paar weken terug weer geprobeerd, maar het is nu weer heel erg :-(
  Moet zeggen dat ik ook vrij laks ben in het verzorgen, vergeet het gewoon, al die olietjes.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Erg hė. En er zijn nog veel meer nagellakliefhebbers die hier last van hebben. Misschien maar in de weer met olie als je tv kijkt?

   Reageren
 4. Pearl

  Dit is de verzorgende basecoat die je me had aangeraden? Bedankt voor de toelichting, ik zal hem eens proberen. Ik heb nu nog een ridgefiller van Essie, daarna zal ik deze eens gebruiken.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>