Review: Essence Studio Nails Base Sealer

dav mde

Vanochtend liet ik een potje nagellak vallen, vorige week kletterde mijn base- en topcoat op de plavuizen. Vreemd genoeg kon ik zo gauw geen vervangende basecoat vinden. Wel bleek ik ergens nog een oeroude Essence base sealer te hebben. Die zat bij een aardige hoeveelheid nagelproducten die ik ooit van een kennis kreeg.

Op het flesje staat dat het speciaal voor een French manicure is, maar het werkt ook uitstekend als basis voor een kleurlak. De lichtroze basecoat droogt snel, maar voelt net als mijn favoriet Orly Bonder wat plakkerig aan. De base dealer van Essence lijkt mijn nagels wat egaler te maken en de kleurlak brengt ook iets makkelijker aan.

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar. Binnenkort moet ik toch maar eens naar de drogisterij gaan, want ik wil niet graag zonder basislak zitten. Misschien vind ik nog wel iets dat op hier op lijkt. Dan koop ik de wat prijzige Orly Bonder wel als er een 1+1 aanbieding is.

6 gedachten over “Review: Essence Studio Nails Base Sealer

 1. Pearl

  Ik heb Orly Bonder nog liggen, die zal ik binnenkort gaan gebruiken. Voorlopig gebruik ik de ÜNT Ready for Takeoff peeloff basecoat, die is makkelijk in gebruik, omdat hij zonder remover verwijderd kan worden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over Bonder als ik.Ik ga ook maar weer eens een peeloff basecoat kopen.
   Ik geloof dat de lak er ook van gaat peelen, maar voor mij is dat geen probleem. Als ik ene hele dag met een mani moet doen, neem ik gewoon een andere basis.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>