Review: Essence WANTED: sunset dreamers Lip Peeling

2018-08-28 14.20.36-1 2018-08-28 14.21.11-1

Deze lip peeling die eigenlijk een gewone scrub is, zag ik liggen in een graaibak. Kostte me een euro of zo. Omdat ik nog nooit een dergelijk product had uitgeprobeerd, nam ik het mee. Het rook lekker zoet. Thuis heb ik het gelijk getest, zelfs voordat ik foto’s gemaakt had.

Brrr, het ruikt heerlijk, maar het smaakt hartstikke vies. Zodra je de suiker aanraakt met je tong, proef je wat ze in het Engels petroleum jelly noemen- een smerig chemisch smaakje. Eenmaal heb ik het spul gebruikt en nu ga ik op zoek naar iets soortgelijks waar ik niet misselijk van wordt.

4 gedachten over “Review: Essence WANTED: sunset dreamers Lip Peeling

  1. Linda

    Hahahaha..misschien smaakt het wel expres zo vies, want als je het alleen ziet, lijkt het lekker te smaken..maar is ook niet de bedoeling dat je het eraf knabbelt.. :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>