Review: Etos Base Coat

IMG_5831

Toen ik een tijdje geleden vernam dat Etos een nieuwe collectie nagellak verkocht ben ik meteen gaan kijken. Inmiddels heb ik een aardig aantal lakken aan mijn stash toegevoegd en ik heb gelijk de base- en topcoat meegenomen. Toevallig was mijn basislak op en toen heb ik die van Etos direct in gebruik genomen.

De basecoat zit ook in zo’n klein flesje met een inhoud van 5 ml. Kost net als de kleurlakken €1,99. Het is erg fijn spul, deze basis met een zweem roze erin. Zo in het flesje ziet het kwastje er een beetje smoezelig uit, maar zodra je het voor het gebruiken afstrijkt gaat het opbrengen perfect. De basecoat is vrij dun en droogt erg snel. Het doet precies waarvoor het bedacht is en ik vind het een aanrader. Het flesje is klein en ik hoop dat de basecoat geen tijd krijgt om in te dikken.

4 gedachten over “Review: Etos Base Coat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>