Review: Etos Embrace Slow Sunday Hand Cream Sandalwood & Fig

Eindelijk heb ik mijn heilige graal handcrème gevonden. Dit cadeautje van een vriendin is de fijnste handverzorging. Niet alleen omdat de substantie aanvoelt als vloeibare zijde. De crème smeert makkelijk en trekt zeer snel in. Mijn handen voelen meteen lekker zacht en gehydrateerd aan. Maar het is vooral zo fijn dat de geur zo geweldig is.

Sandelhout en vijg- een betere combinatie kan ik bijna niet bedenken. Met dit geweldige product heb ik ook met het koude weer zachte handen. De eerste keren dat ik deze handcrème gebruikte, vroeg ik me af waar de geur me aan deed denken. Het is die ouderwetse Maja zeep! Daarnaar ga ik ook maar eens op zoek als ik bij de drogist ben.

4 gedachten over “Review: Etos Embrace Slow Sunday Hand Cream Sandalwood & Fig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *