Review: Etos Topcoat

2018-06-27 13.59.47

Het flesje is al bijna leeg en nu pas denk ik eraan om te laten weten wat ik vind van deze topcoat van Etos. Daar kan ik kort over zijn: dit is een geweldige topcoat. Lekker dun van substantie, goed aan te brengen met een fijn kwastje en snel droog. Wat mij betreft de beste topcoat van een drogisterijmerk. Voor het piepkleine flesje met een inhoud van 5 ml betaalde ik €1,99.

2 gedachten over “Review: Etos Topcoat

 1. Linda

  En hoe zit het met de glans? Heb een paar die zogenaamd, 3D glans moeten zijn, maar vind dat dan tegenvallen..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Genoeg glans! Ik koop nooit fancy topcoats- heb er een paar van Catrice, maar allemaal vallen ze tegen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>