Review: Garden Goods Citrus Bergamot Smoothing Shampoo

dav dav

Die uitsluitend bij de supermarkt om de hoek verkrijgbare shampoos ruiken heerlijk.  Deze keer kocht ik de shampoo die ruikt naar citrus en bergamot. Er zit ook aloë vera extract en sinaasappelwater in. De shampoo zou voor glanzend en glad haar zorgen. Toevallig heb ik dat al, dus daar hoef ik het niet voor te doen.

De shampoo die helemaal niet duur is, namelijk €2,89 voor een flacon met een inhoud van 300 ml, doet het prima. Mijn haar heeft geen behoefte aan fancy haarverzorging, dus ik gooi voortaan Garden Goods producten in mijn winkelwagentje. Misschien neem ik de volgende keer de conditioner mee, want ik hou van de frisse geur die alle producten hebben.

dav

10 gedachten over “Review: Garden Goods Citrus Bergamot Smoothing Shampoo

 1. Linda

  Maar conditioner maakt je haar wel zwaarder…of je moet het alleen in je puntjes doen…is wel lekker als het zo ruikt, maar blijft t ook hangen?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik doe het ook alleen in de puntjes. Tja, of het blijft hangen…. Zal het eens aan Ronald of Mika vragen!

   Reageren
   1. Cindy

    Dank! Helaas niet echt om de hoek hier, kom er eens per paar maanden denk ik. Maar ga deze even onthouden.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>