Review: Garden Goods Fig&Rose Hand Wash

mde mde

Sinds de uitbraak van het coronavirus moet ik mijn handen na het wassen steeds insmeren met handcrème. Nu heb ik daar een hele verzameling van, maar ik heb toch ook graag een handzeep die mijn handen niet zo verschrikkelijk uitdroogt. Het liefst eentje die gewoon in de supermarkt te koop is, want dat is de enige winkel waar ik nog weleens kom. Het is gelukt!

Eigenlijk heb ik het liefst een merk dat navulverpakkingen verkoopt, maar omdat Garden Goods, een huismerk van Jumbo, zulke fijne producten heeft, neem ik genoegen met recycleerbare flessen. Mijn oog viel op handzeep die ruikt naar vijgen en rozen. Er zit ook biologische avocado olie en verbena extract in.

De geur is heel lekker en absoluut niet opdringerig. Een ik heb eindelijk een handzeep die me niet direct doet grijpen naar de tube handcrème. Voortaan zal ik dit product kopen. Voorlopig was ik mijn handen gratis, want ik betaalde twee verpakkingen met spaarpunten. Als je daar niet aan doet, is de prijs van een pompfles met een inhoud van 300 ml €2,49.

 

10 gedachten over “Review: Garden Goods Fig&Rose Hand Wash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>