Review: Garden Goods Mandarin Mimosa Voluminising Shampoo

mde

Omdat mijn haar toch iets te zwaar werd van het wassen met castille zeep nam ik de Garden Goods shampoo mee. Die kwam ik tegen toen ik in de supermarkt wat rond stond te kijken en zag dat ik dit product gratis kon meenemen omdat ik genoeg spaarpunten had. De geur van mandarijn vind ik heerlijk en mijn moeder hield erg van mimosa en daar ruikt de shampoo ook naar.

Er zit ook grapefruitolie en salie extract in- die geuren zijn eveneens favoriet. Er zit nog meer in en dat zijn ingrediënten die ik best kan missen, zoals SLS voor overvloedig schuim. De formule is vegan, dat dan weer wel. Maar dat 92% van de ingrediënten natuurlijk zijn, is misschien misleidend. Wie er meer over wil weten, kan een kijkje nemen op hekserij.nl.

Doet de shampoo wat het moet doen? Jawel, en de heerlijke geur maakt het nog prettig in het gebruik ook. Mijn haar wordt niet iedere dag gewassen en als ik het doe, was ik het twee keer. Iedere keer gebruik ik een kleine hoeveelheid. Voor de 20-plussers onder ons: ter grootte van een dubbeltje. Mijn haar wordt er zacht van en ik zie inderdaad wat meer volume.

Het is een erg fijne shampoo die ik zeker opnieuw zal kopen. Misschien moet dat al heel gauw, want zodra ik een haarproduct in de douche laat staan, wordt het gebruikt door alle huisgenoten op twee benen. Overigens kost deze shampoo net als de rest van de vegan lijn van Jumbo niet veel. Wie geen punten gespaard heeft, betaalt slechts €2,89 voor een flacon met een inhoud van 300 ml.

mde mde

4 gedachten over “Review: Garden Goods Mandarin Mimosa Voluminising Shampoo

 1. Natasja

  Ben het helemaal met je eens dat sulfaten niet altijd nodig zijn. Eens in de maand gebruik ik wel een shampoo met SLS om de build-up te verwijderen en om het goed te reinigen, met een masker daarna voor extra hydratatie. Deze klinkt wel goed!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Omdat ik mijn haar niet dagelijks was en daarbij niet veel shampoo gebruik trek ik me weinig aan van SLS. De geur van dit product is echt geweldig!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>