Review: Garnier Micellair Reinigingswater langhoudende en waterproof make-up

sdr

Langhoudende make-up draag ik niet en bij hoge uitzondering breng ik een waterproof mascara aan. Maar toch kost het me soms moeite om mijn oogmake-up met een micellair watertje te. verwijderen. Daarom kocht ik toen er een 1+1 aanbieding was bij Kruidvat toch dit fijne product van Garnier.

dav

Er zit arganolie in en dat zorgt er voor dat het reinigen heel makkelijk ging en de oogleden daarna zacht aanvoelden. Want er hoeft niet geboend te worden. Gewoon een kleine hoeveelheid aanbrengen op een katoenen schijfje, even op de te reinigen plek houden en daarna naar buiten vegen.

Ook op deze fles staat dat je niet hoeft na te spoelen, maar dat doe ik wel. Maar het is niet echt nodig, want er bleef geen vettig laagje achter. Deze micellaire reiniger zal ik blijven gebruiken, want het is de beste voor het verwijderen van langhoudende en waterproof make-up. Per fles met een inhoud van 400 ml betaal je €7,99, maar ik koop mijn reinigers altijd als er een aanbieding is.

dav

6 gedachten over “Review: Garnier Micellair Reinigingswater langhoudende en waterproof make-up

 1. Cindy

  Ik gebruik dus nooit micellair water omdat je oogmake up en mascara er niet goed mee kunt verwijderen. Behalve deze dus, al tijdje favoriet bij mij. Top product. Was daarna overigens wel altijd mijn gezicht nog met een face wash, vind dat gewoon fijner.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik snap niet dat er op de fles staat dat je niet na hoeft te spoelen.Ook ik gebruik een face wash waar je ook make-up mee kunt verwijderen.

   Reageren
 2. Myrna

  Ik kreeg mijn mascara hier niet mee af. Waterproof mascara vind ik sowieso moeilijk te verwijderen. Met wat dan ook

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Misschien is mijn waterproof mascara dan niet zo goed.Maar ik gebruik dit watertje voor het verwijderen van gewone make-up. Dat was sims wat lastig met micellair water.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>