Review: Garnier Skin Active Micellair Water met Hyaluronzuur en Aloë Vera

IMG_20220803_173922

Als je je huid wilt reinigen met micellair water heb ik je in de drogisterij een zeer ruime keuze. Inmiddels heb ik alle budgetproducten allemaal uitgeprobeerd en indenk dat ik het voorlopig hou bij de micellaire watertjes van Garnier. Ze doen hun werk goed- alle make-up, dus ook mascara, is snel weg. Nog steeds staat op de flacons dat je je gezicht niet hoeft af te spoelen, maar dat doe ik dus wel.

Ook denk ik dat het niet bijzonder veel uitmaakt wat ze eraan toevoegen. Deze reiniger beweert dat de aanwezigheid van hyaluronzuur en aloë vera de huid voller laat lijken. Daar geloof ik niets van hoor. Want je gebruikt maar een klein beetje en als je daarmee je gezicht schoonveegt, blijven r vast en zeker make-uprestjes zitten. Dus naspoelen dan maar. Dat kan je met water doen, ik gebruik daarvoor een reiniger van The Inkey List.

De micellaire reinigers van Garnier zijn heel betaalbaar. Maar ik wacht  liever tot er een 1+1 aanbieding is. Dan heb je twee keer 400 ml voor net geen €8.

IMG_20220803_173859

IMG_20220803_173841

2 gedachten over “Review: Garnier Skin Active Micellair Water met Hyaluronzuur en Aloë Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>