Review: Gotta Love Nature Go Avocado Conditioner

IMG_20220921_161650

Tijdens die vreselijke hitte waste ik mijn haar iedere dag. Met heel weinig shampoo, dat wel. Maar ik had wel het gevoel dat mijn haardos wat droog aanvoelde. Dus ben ik maar een conditioner gaan zoeken toen ik toch bij Action was. Er lag heel wat in de schappen, maar ik koos de kloeke fles met een avocado erop omdat ik ze lekker vind en ik ergens had gelezen dat het erg goed voor je haar is als je er een masker van maakt.

De ingrediëntenlijst ziet er een beetje verfomfaaid uit, want ik moest het etiket lospulken. Mij maakt het niet zoveel uit wat erin zit, want ik gebruik toch maar een kleine hoeveelheid. En tegenwoordig niet meer dagelijks.  Het spul ruikt niet eens naar avocado, het is iets zoeter. Maar wel erg lekker. Oh ja, het helpt ook nog eens. Dat is niet gek voor een goedkoop haarproduct. Want voor een fles met een inhoud van een halve liter betaalde ik slechts €1,59.

IMG_20220921_161629

4 gedachten over “Review: Gotta Love Nature Go Avocado Conditioner

    1. Pippi Bericht auteur

      Nu de hittegolf voorbij is, ziet mijn haar er beter uit. Dan stop ik weer met het gebruiken van een conditioner.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *