Review: HEMA Cleansing Mousse 3+

2017-03-25 14.51.47 2017-03-25 14.52.02

‘s Ochtends en ‘s avonds reinig ik mijn gezicht met micellair water. Op de verpakking van alle merken die ik tot nu toe geprobeerd heb staat vermeld dat het niet nodig is om het gezicht daarna nog af te spoelen. Nou, dat doe ik wel. Me dunkt dat er nog altijd iets achterblijft, al is het slechts een spoortje van de reiniger. Een flinke plens water zal ook wel helpen, maar ik gebruik het liefst een mousse.

Als is het alleen al omdat ik het zo wonderlijk vind dat de transparante vloeistof door een druk op de knop verandert in weelderig schuim. Op de verpakking staat dat de HEMA mousse vochtinbrengend en verzachtend werkt. Macadamia olie, vitamine E en Aquaxyl zouden daarvoor zorgen. Maar als ik naar de ingrediëntenlijst kijk zit er nog veel meer in. Niets dat bij eerder gebruik tot irritaties leidde, maar parfum zit er helaas wel in.

Helpt dit spul dat je op een gereinigde en vochtig gemaakt huid moet inmasseren en daarna afspoelen? Er blijft geen vuil achter op de hydrofiele luier waarmee ik mijn gezicht dep voordat er een dag- of nachtcrème opgebracht wordt en mijn huid voelt na het reinigen met deze mousse zacht aan. Daarom ben ik tevreden met dit HEMA product waarvoor ik €5,00 betaalde.

2 gedachten over “Review: HEMA Cleansing Mousse 3+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>