Review: HEMA Linen Hand Cream

CollageMaker_20190320_151301848

Deze tube handcrème kreeg ik cadeau en ik gebruik het met plezier. Overal in huis ligt handverzorging, want mijn huid wordt steeds droger. Dat zal wel door mijn leeftijd komen, want vroeger had ik daar nooit last vast. Nu smeer ik regelmatig, want ik moet redden wat er te redden valt. Dat kan ik iedereen aanraden, want de jaren vliegen werkelijk voorbij. Voordat je het weet ben je net zo oud als ik. Maar dan met beter verzorgde handen, hoop ik.

Deze handcrème ruikt naar mimosa en viooltjes en daarom moet ik direct aan mijn moeder denken als ik mijn handen insmeer. Mama hield van mimosa en in haar tuin had ze ieder voorjaar prachtige viooltjes staan. De crème smeert lekker uit en trekt razendsnel in. Daarom zou ik dit product aanraden. Op de plastic tube staat dat het geschikt is voor dagelijks gebruik en dat het dermatologisch getest is.

4 gedachten over “Review: HEMA Linen Hand Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *