Review: HEMA nagellakremover met lanoline

mde mde

Alhoewel ik met plezier iedere dag een andere mani laat zien, durf ik toch wel te stellen dat nagellak geen obsessie meer is. Mijn archiefbak met untrieds is bijna leeg en vorige week moest ik halsoverkop naar het dorp fietsen om nagellakverwijderaar te kopen. De eerste winkel die ik tegenkwam, was de HEMA. Daar plukte ik snel de grootste fles uit het rek. Zo, nu kan ik weer een tijdje vooruit.

Aan deze nagellakremover is lanoline toegevoegd. Voor mij was dat nieuw. Meestal neem ik gewone remover met aceton, want van dat spul zonder krijg ik wit uitgeslagen vingers. Inmiddels heb ik deze nagellakremover van HEMA dus al een flink aantal keren uitgetest. Het is geweldig spul. Het ruikt niet onaangenaam en het werkt goed.

Zonder al te veel geboen was de nagellak zo van mijn nagels af. Mijn nagelriemen zagen er daarna nog netjes uit, dus ik denk dat dit product een blijvertje zal zijn. Het is uiterst betaalbaar en ik denk dat ik binnenkort een paar back-ups ga halen. Per flacon met een inhoud van 250 ml is de prijs slechts €1,50.

2 gedachten over “Review: HEMA nagellakremover met lanoline

  1. Linda

    Dat is niet duur!..ik doe het nog steeds met jou tip..nagellakremover zonder aceton met bio olie, maar dan kruidvat eigen merk..werkt ook perfect en ook verzorging..maar was wel goed m’n nagels erna.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *