Review: Honeybalm

Wie weleens op Instagram rondkijkt. zal de reclame voor Honeybalm vaak tegenkomen. Toevallig was ik al tijden op zoek naar een goede lippenbalsem en ik besloot dit product maar een kans te geven. Op het moment dat ik mijn bestelling plaatste, waren er drie smaken beschikbaar en ik nam ze allemaal,

Het duurde ontzettend lang voordat ik de order ontving. Zo ongeveer om dag kreeg ik een mailtje waarin men mij verzekerde dat het snel zou gebeuren, maar uiteibdelijk duurde het wel twee weken. Waarschijnlijk is het een gevalletje dropshipping omdat het adres een bedrijventerrein was en de verzender bevond zich duidelijk niet in Europa.

Het kwam helemaal goed. Inmiddels gebruik ik de Honeybalm die naar honing smaakt al een dikke maand en het spul is geweldig. Het is makkelijk op te brengen met een applicator die snel te reinigen is. De geur is hemels en de substantie is is zalfachtig. Waarschijnlijk doe ik twee maanden met een verpakking. Het zal nog wel even duren voordat ik aan de smaken chocolade en aardbei kan beginnen. Over een paar maanden ga ik kokosnoot en kersen bestellen. Er is altijd wel een aanbieding en ik betaalde net geen 32 euro voor 5 potjes.

4 gedachten over “Review: Honeybalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *