Review: i.myss natural pearl mask pack

dav

Van Sinterklaas kreeg ik onder andere een sheet mask. Dar heb ik eens flink gebruik van gemaakt toen ik een dagje zonder make-up naar buiten ging. Want ik vind het zo zonde van een masker als ik daarna mijn gezicht weer ga opmaken. Niet dat ik er veel op smeer, maar toch.

Zoals alle maskers is dit product wel heel vochtig. Je kunt proberen het masker voorzichtig een beetje uit te knijpen voordat je het op je gereinigde gezicht plakt. De rest is genoeg voor een andere ijdeltuit. Maar ik was alleen thuis, dus ik heb twintig minuten met een kletsnat gezicht op de bank gelegen.

Daarna heb ik het masker verwijderd en na het residu enigszins in mijn huid gemasseerd te hebben voelde ik dat de behandeling goed had gewerkt. Nee, ik zag er geen uur jonger uit, maar mijn huid was wel goed gehydrateerd. De komende tijd zal ik mijn grote verzameling maskers eens op gaan maken, want het bevalt me wel om een kwartiertje lekker niks te doen.

dav

4 gedachten over “Review: i.myss natural pearl mask pack

  1. Pippi Bericht auteur

   Gewoon doen! Kost maar een kwartier en je huid zal je er dankbaar voor zijn. Even niks doen is ook niet fout.

   Reageren
 1. Linda

  Ik doe het meestal 1x in de week, maar gun je niet de tijd om dan even niks te doen, helaas…kan niet zo goed stil zitten :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>