Review: Isana 1-Minute Haarkur Arganöl & Cranberry

dav

Met deze verpakking kan je wel vier keer zorgen voor lekker zacht haar. In die Isana adventskalender zat nogal wat en ik hoop nog een keer naar Rossmann te gaan. Want de spullen van dit huismerk zijn echt fijn in het gebruik. Het was voor het eerst dat ik een haarkuur gebruikte.

Het product ruikt iets te zoet naar mijn smaak, maar het helpt wel goed. Mijn haar werd er zacht van. Onhandig vond ik de verpakking. Die moest ik openscheuren, want ik had geen schaar bij de hand. Het is jammer dat dit product alleen verkrijgbaar is in verpakkingen van 25 ml. Daar betaal je dan 65 cent voor.

dav

4 gedachten over “Review: Isana 1-Minute Haarkur Arganöl & Cranberry

  1. Pippi Bericht auteur

   25 ml is veel hoor! Ik gebruik alleen een conditioner, bijna nooit iets anders om de boel glad te maken.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>