Review: Isana Aktiv Serum Hyaluron Intense

dav
Mijn zusje Emily bracht een paar fijne Isana serums voor me mee toen ze ging winkelen bij Rossmann. De eerste die ik ging gebruiken is deze, want er wordt van alles beloofd. Het zou hier gaan om zesvoudig hyaluron. Geen idee wat het precies betekent. Iets met hoog- en laagmoleculair hualuronzuur, meen ik ergens te hebben gelezen. Het zou door deze combinatie in meerdere huidlagen kunnen doordringen.

Het is jammer dat parfum op de ingrediëntenlijst staat- ik kan heel goed zonder. Dit serum is dermatologisch getest en er zit van alles in dat bekend staat om de hydraterende en verzachtende werking. Nadat ik dit product enkele weken gebruikte, kwam ik tot de conclusie dat dit een prima serum is. Zeker als je bedenkt dat je voor een flacon met een inhoud van 30 ml slechts €4,99 betaalt.

mde mde

 

 

4 gedachten over “Review: Isana Aktiv Serum Hyaluron Intense

 1. Linda

  Dat jij zo kan wisselen met producten…ik hou hetnliever bij één product..maar wel fijn dat je er goed op reageerd.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik wilde het eens proberen. Maar ik denk dat ik altijd weer terugkeer naar The Inkey List. The Ordinary is trouwens ook erg goed.

   Reageren
 2. Myrna

  Wat lief van je zus ! Nieuwe producten gebruiken is altijd afwachten of ik een allergische reactie krijg.
  Ben er toch wel voorzichtig mee.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik eigenlijk ook, maar ik was zo benieuwd naar deze serums dat ik toch het risico neem. Waarschijnlijk blijf ik The Inkey List trouw hoor.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>