Review: Isana Augen Make-Up Entferner

mde mde

Vorige week ben ik een paar keer natgeregend toen ik Apollo uitliet. Dat ik eruitzag als Alice Cooper is nog niet zo erg, wel dat er mascara in mijn ogen kwam. Dat deed pijn. Daarom heb ik watervaste mascara aangeschaft en voor het verwijderen daarvan had ik gelukkig al een fijne reiniger aangetroffen in de Rossmann adventskalender van 2020.

Deze remover bevat olie, dus je moet eerst schudden voordat je de vloeistof kunt gebruiken. Er zit onder andere aloë Vera, ginkgo en pro-vitamine B5 in. Het spul werkt erg goed. Omdat ik mijn gezicht na het verwijderen van make-up nog reinig met water en een zeeploos wastablet is het niet zo erg dat mijn oogleden nog wat vettig blijven.

Dit product is ook geschikt voor dragers van contactlenzen en is dermatologisch en oftalmologisch getest. Voor een flacon met een inhoud van 100 ml moet je €1,49 neertellen. Bij Rossmann wordt ook een oogmake-up reiniger zonder olie verkocht, maar die heb ik nog niet kunnen bemachtigen.

4 gedachten over “Review: Isana Augen Make-Up Entferner

  1. Pippi Bericht auteur

   Tja, we wonen nou eenmaal in een land waar vaak regen valt. En ik heb een hekel aan watervaste mascara, maar soms is het nodig.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Gelukkig krijg je het ermee af…moet toch ook iets van olie inzitten anders kan je waterproof volgens mij niet verwijderden.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>