Review: Isana Bodybutter

Dit schattige plastic blikje (een andere benaming kon ik niet verzinnen) komt uit de meest recente adventskalender van Rossmann. Altijd handig, zo’n kleine verpakking. Het past makkelijk in je tas zodat je altijd iets bij je hebt tegen een droge huid. Zo krijg ik vooral in de zomer snel last van droge ledematen.

Het is wel een beetje jammer dat deze Isana Bodybutter een beetje vreemd ruikt. Op de ingrediëb=ntenlijst kom ik niets tegen waaruit ik af kan leiden wat dat parfum nou precies is. Mijn neus zegt dat het naar hazelnoten met een beetje alcohol ruikt. Het is niet vies, maar ook net erg lekker.

Op de Rossmann site heb ik dit product niet kunnen vinden. Maar goed, ik was toch niet van plan er een grote pot van te kopen. Maar de verpakking bewaar ik wel- dan kan ik er altijd een iets subtieler geparfumeerde crème in stoppen.

4 gedachten over “Review: Isana Bodybutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *