Review: Isana Daycream & Primer

dav dav

Een dagcrème kan ik altijd gebruiken, maar ik heb nog nooit een primer gekocht. Want ik heb begrepen dat gaat meestal flink wat siliconen in verwerkt zijn voor het gladmakende effect. De paar proefjes die ik ooit op mijn gezicht smeerde hebben me niet aangezet tot het kopen van een primer. Het voelde niet fijn op mijn huid.

In de Rossmann Adventskalender van 2020 zat deze dagcrème die ook zou werken als primer. Dus toch maar geprobeerd, voornamelijk omdat het siliconenspul dimethicone niet hoog op de ingrediëntenlijst staat. De zeer lichtroze crème smeert zeer goed uit en ik heb niet het idee dat ik een gezicht vol siliconenkit heb. De crème trekt zeer snel in en ik heb niet het idee dat het mijn vrij droge huid hydrateert.

Integendeel- ik ging snel naar beneden om er het volgende laagje overheen te smeren: een beetje Embryolisse  met een druppel foundation erin. Nu is het weer heel behoorlijk, niet echt warm. Daardoor zou het ook kunnen komen dat ik geen glimgezicht kreeg. Mijn make-up bleef de hele dag keurig zitten.

De tube bevat slechts 20 ml, dus ik denk dat ik ‘m wel op ga maken. Komt er nieuwe? Nee, toch niet. Maar wie een vrij vette huid heeft zou wel blij kunnen worden van dit product. Het is voor weinig te koop bij Rossmann, de drogisterij die je in veel Duitse steden kunt vinden. Voor een pot met een inhoud van 50 ml betaal je €5,99. Op die verpakking staat dat er ook een zonnefilter in zit :een simpele LSF 15.

4 gedachten over “Review: Isana Daycream & Primer

 1. Linda

  Hou ook niet van primer of foundation op mijn gezicht. Heb het gevoel, opgesloten te zitten, hoewel de producten tegenwoordig wel verbeterd zijn…ik hou het op naturel :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Daarom gebruik ik een fijne crème waar ik een heel klein drupje foundation doorheen roer. Ik haat zo’n masker op je gezicht.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>