Review: Isana Hyaluron Booster

dav

In de Rossmann adventskalender van 2020 zaten ook een paar glazen ampullen met serums. De Hyaluron Booster heb ik een aar dagen kunnen testen. Er zullen vast mensen zijn die de inhoud van één verpakking direct opmaken- ik heb het zuinig aan gedaan en ik heb er vier hele dagen mee kunnen doen. Dus in totaal acht keer, want ik gebruikte het ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen van mijn gezicht.

Net als mijn favoriete serum van The Ordinary bevat dit product hyaluronzuur en pro-vitamine B5. Er zullen vast meerdere verschillen zijn, maar de meest opvallende was de geur van het Isana product. Het rook erg lekker, maar wat mij betreft hoeft een serum nergens naar te ruiken. Maar ik kon er wel goed tegen. Belangrijker is dat het goedje ook net zo fijn aanbracht en dat mijn huid er lekker zacht van werd.

Het enige nadeel vond ik het feit dat ik de ampul moest breken. Dat kostte me wat moeite en ik vraag me af of er de eerste keer niet wat glasdeeltjes in de vloeistof bleven hangen. Nu had ik nergens last van, maar toch. Iedere keer bracht ik het serum aan over een goed gereinigde huid waarover ik een klein beetje mineraalwater had verstoven. De droogtijd was kort zodat ik al snel  een moisturizer kon aanbrengen.

Bij Rossmann zijn deze ampullen verkrijgbaar in een set van 7. In totaal heb je dan 14 ml voor €4,95. Dat is echt niet duur voor een product dat zo goed werkt. Misschien zou ik wel een paar verpakkingen willen hebben zodat ik niet zonder zit als ik wat langer moet wachten tot mijn favoriete serum bezorgd wordt.

IMG_20210915_120214

2 gedachten over “Review: Isana Hyaluron Booster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>