Review: Isana Hydra Glow Konzentrat

IMG_20211006_112631

Zo langzamerhand ben ik een soort serumverslaafde geworden. Mijn huid heeft het trouwens hard nodig, want sinds ik hyaluronzuur gebruik is mijn huid enorm opgeknapt. Daarom ben ik erg blij met al die ampullen in de adventskalender van 2020 die bij Rossmann vandaan komt. Maar ja, het is er steeds maar eentje, dus dan is het voor een hele korte kuur.

Twee keer kon ik dit Hydra Glow Konzentrat gebruiken, want de ampul bevatte slechts 1 ml. Het serum met extract van de pioenroos is vloeibaar en het drupte bijna van de palm van mijn hand. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht voelde de vloeistof opeens wat olieachtiger aan. Toevallig gebruikte ik die twee dagen geen make-up omdat het vreselijk regende en tot mijn verrassing bleef mijn huid lekker zacht.

Het is ontzettend jammer dat ik dit serum niet kon vinden op de Rossmann site. Zou het dan toch echt een limited edition zijn geweest? Op de site zag ik veel serums waar ik nu erg nieuwsgierig naar ben geworden. Wat heb ik een spijt dat ik het aanbod van een zusje en een vriendin heb afgeslagen- zij wilden wel voor me shoppen in Duitsland. De site zal ik goed in de gaten houden, want ik wil dit serum dat nagenoeg reukloos is wel wat langer gebruiken.

IMG_20211006_112612

2 gedachten over “Review: Isana Hydra Glow Konzentrat

 1. Linda

  Vind ik nou zo jammer, als ze iets beperkt uitbrengen..als het het juiste middel voor je is is het niet te verkrijgen, waarom zou je het dan uitbrengen?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Misschien maar weer eens speuren op de sit. Het lijkt mij ook raar dat ze iets in de adventskalender doen om het product vervolgens niet te verkopen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>