Review: Isana Q10 Anti-Falten Konzentrat

mde

Dankzij de adventskalender van Rossmann heb ik een paar fijne serums ontdekt. Helaas zijn het allemaal kuurtjes voor een week en vind de producten zo fijn dat ik er wel een grotere fles van zou willen hebben. Heel duur is de verpakking met zeven ampullen niet- er zit in totaal 14 ml in en je betaalt er €4,95 voor. Maar je moet er wel voor naar Duitsland rijden.

Op de ampul met een inhoud van 2 ml staat dat niet hoeveel je moet aanbrengen, maar aangezien de kuur voor een week is, denk ik dat je er slechts een dag mee hoeft te doen. Nou, ik ben zuinig geweest en ik heb er drie dagen mee gedaan. Zoveel heb je er niet van nodig als je het op je gezicht en hals smeert als daar net een paar druppels Hyaluronic Acid van The Inkey List aangebracht zijn.

Nogmaals, als je bijna zestig bent verwacht je natuurlijk geen wonderen van een serum, ook niet als het om een kuur gaat. Dus ben ik al erg blij als ik merk dat mijn gezichtshuid en zachter van wordt. Dus ik blijf als die serums gewoon gebruiken, want je weet maar nooit of ik opeens vreselijk veel rimpels krijg als ik het gebruik van dit staak.

Er is trouwens wel een flacon Isana Q10 Anti-Falten Intensiv Serum te koop. Dat zal vast iets minder geconcentreerd zijn dan het Konzentrat. De ingrediëntenlijst van deze serums verschillen trouwens.  De opsomming  hoort bij het laatstgenoemde serum:

IMG_20211013_145137

Het Intensiv Serum zit hopelijk in een glazen flesje met pipet. Op de Rossmann site staat helaas alleen een foto van de verpakking, dus ik weet het niet zeker. Een flesje met pipet verkleint de kans op ongelukjes met ampullen die je moet breken. Voor 30 ml hoef je slechts €2,99 neer te tellen. En dit zit erin:

IMG_20211013_144253

7 gedachten over “Review: Isana Q10 Anti-Falten Konzentrat

 1. Cindy

  Ik rij 29 oktober naar Centro in Oberhausen. Dagje shoppen. Ga naar DM, maar niet naar Rossmann, want die zit daar niet.
  Als ik iets voor je mee kan nemen stuur me dan maar een DM op Twitter, of een mail (weet niet of je mijn mailadres kunt zien waar ik mee reageer)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat is ontzettend lief van je! Maar ik heb laatst al ingeslagen, dus het is niet nodig. Ik wens je alvast een heerlijke shopdag toe.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij hebt me een hele goede tip gegeven! Binnenkort ga ik beginnen met de Q10 booster van Kruidvat. En mij hyaluronzuur zal ook welmeel gauw op zijn. Heb nu gekocht wat jij ook gebruikt.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>