Review: Janzen black 22 deodorant spray

Voor Moederdag kreeg ik van Ronald een grote doos met heerlijke producten van Janzen. Alles ruikt heerlijk naar bergamot en tonkabonen. De collectie heet black 22 en de geur is unisex en daar hou ik toevallig erg van. Al te zware damesgeuren vind ik de laatste jaren namelijk niet zo fijn meer.

De deodorant is echt geweldig. De geur spreekt me erg aan en de deo droogt erg snel. Maar het allerbelangrijkst is dat ‘ie goed werkt. Nu is het de afgelopen dagen niet bepaald warm geweest en hoefde ik niet iedere dag te sprayen. Ook nadat ik anderhalf uur heb staan strijken, rook ik geen zweet. Een aanrader dus!

6 gedachten over “Review: Janzen black 22 deodorant spray

    1. Pippi Bericht auteur

      Het is zo fijn als je zo’n box krijgt met allerlei producten erin. Douchen is nu nog leuker.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *