Review: Kruidvat Cuticle Softner Gel

2017-07-21 13.16.39

Als docent Engels kreeg ik gelijk de kriebels toen ik zag dat men het woord softener verkeerd gespeld had. Maar ik heb het nagelriemverzorgingsproduct daarom niet laten liggen. Want zoiets kan ik namelijk altijd gebruiken omdat mijn nagelriemen wel wat hydratatie en verzorging nodig hebben. Wat mij betreft hadden ze het flesje niet hoeven verpakken, maar anders hadden ze er al die informatie natuurlijk niet op kwijt gekund.

2017-07-21 13.17.08

De hydraterende en verzorgende nagelriemgel moet met het kwastje op de nagelriemen gesmeerd worden. Na drie minuten een bokkenpootje of orange stick gebruiken om de nagelriemen terug te duwen. Er komt soms wat viezigheid vrij die ik met met mijn houten gereedschapje verwijder.

Er zit nogal wat in het flesje. Onder andere amandel- en avocado olie, glycerine en panthenol. Die zijn zacht voor de nagelriemen en zorgen voor poezelige vingers. Helpt het? Jawel, net als nagelriemverzorging van andere merken. Waarschijnlijk zijn mijn nagels overal blij mee. Daarom ben ik ook zo content met deze verzorging van Kruidvat. Voor dit in ieder filiaal verkrijgbare flesje met een inhoud van 10 ml betaalde ik slechts €2,99.

2017-07-21 13.17.20

2 gedachten over “Review: Kruidvat Cuticle Softner Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>