Review: Kruidvat Hyaluron Booster Drops

IMG_20211117_115005

Toen ik erachter kwam dat Kruidvat ook een hyaluronbooster verkocht ben ik gelijk naar de winkel gegaan om een flesje te kopen. Dezelfde dag nog ben ik het gaan gebruiken en het viel me direct op dat het net zo rook als de booster van Isana. Een wat bloemige geur waarop ik natuurlijk niet zit te wachten. De kleur was trouwens identiek- alsof er een drupje lila in de ampul zat.

Uiteindelijk heb ik de ingrediëntenlijsten maar met elkaar vergeleken. Precies hetzelfde. Dus is het niet zo vreemd dat ik net zo tevreden ben over het product van Kruidvat. Mijn huid wordt er lekker zacht van en het voelt goed gehydrateerd. Het voordeel van mijn nieuwe aanwinst is dat je het serum kunt doseren met een pipet en dat je geen glazen ampul hoeft te breken,

Ook hoef ik niemand meer te vragen een hyaluronbooster mee te nemen uit Duitsland. Voortaan ga ik gewoon naar Kruidvat. Oh ja, deze druppels zijn ook nog eens goedkoper. Voor 7 ampullen van 2 ml betaal je bij Rossman €4,95 en bij Kruidvat liggen de flesjes met een inhoud van 30 ml in de schappen voor €4,49.

IMG_20211117_114949

7 gedachten over “Review: Kruidvat Hyaluron Booster Drops

  1. Pippi Bericht auteur

   Zo groot is het verschil niet als je in november spullen van The Ordinary koopt. Mar ik ben een beetje aan het rondneuzen en ik ben van plan heel veel serums te testen die je bij Duitse drogisterijen kunt aanschaffen.

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ik doe precies een jaar met 3 flesjes met een inhoud van 60 ml. Maar deze keer bestel ik niets- eerst even wat andere serums uitproberen.

     Reageren
  2. Pippi Bericht auteur

   Ik vind ‘m fijn, maar misschien knap je wel af op de geur. Eigenlijk vind ik het wel een prettig idee dat The Ordinary niet zo’n lange ingrediëntenlijst heeft….

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>