Review: Kruidvat Nail Polish Remover Acetone Free

IMG_20220928_143038

Deze nagellakremover kocht ik omdat mijn favoriete merk niet in de winkel lag. Dus besloot ik deze te nemen en daar heb ik een beetje spijt van.  Dit product van Kruidvat verwijdert alle nagellak, dat is het probleem niet. Maar mijn vingers slaan er wel wit van uit. Ook dat is niet het eind van de wereld, maar ik heb niet altijd zin om meteen aan de slag te gaan met een crème of olie.

Natuurlijk maak ik deze flacon gewoon op. Weggooien vind ik zonde. Overigens heb ik de ingredientenlijsten met elkaar vergeleken en er zijn een paar verschillen die wel onderaan de lijsten staan.  Behalve nummer drie op de lijst van de Jumbo nagellakverwijderaar: aqua. Zou die scheut water dan het verschil maken?

IMG_20220928_143023

6 gedachten over “Review: Kruidvat Nail Polish Remover Acetone Free

 1. Linda

  Had ik vroeger ook, dat witte uitslaan, maar weet niet of dat nu perse uitdroogt…deed er wel olie bij, dat had ik na lezen van jou blog 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik weet ook niet of aceton de huid uitdroogt hoor. Maar ik merk wel dat mijn vingers er beter uitzien als ik het gebruik als ik mijn lak verwijderd heb.

   Reageren
 2. Pearl

  Ik gebruik graag de acetonvrije remover van DM, met kokosgeur. Deze van Kruidvat heb ik ook wel eens gekocht, maar ik weet niet meer hoe hij beviel. Dus jij raadt de remover van Jumbo aan?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind die van Jumbo erg fijn. Misschien wel omdat ze er een scheut water aan toegevoegd hebben 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *