Review: Labello Caring Beauty Red

dav

En weer trapte ik erin. Deze keer las ik keurig wat er op de ingrediëntenlijst stond en toen ik daar niets op aantrof waar men me online voor gewaarschuwd had, nam ik dit product mee. In deze Labello lippenbalsem zat niets dat je eerder in smeermiddelen van de fietsenmaker zou verwachten. Dat was het niet. Dus geen gezeur over ingrediënten waar ik helaas niet tegen kan.

Helaas geloofde ik dat de balsem echt flink gepigmenteerd was, ongeveer zoals je op de foto ziet. Anders kon de kleur altijd opgebouwd worden, zo dekte de fabrikant zich alvast in. Nou, misschien als je honderd keer aan de slag gaat. Gepigmenteerd- ammehoela. Na drie keer de lippen gestift te hebben zag ik dat de kleur er nou niet bepaald egaal op zat. En na het netjes eten van een Liga papje met blauwe bessen leek ik Bassie wel. Zonde van die €3,99.

dav

6 gedachten over “Review: Labello Caring Beauty Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *