Review: Lady Speed Stick Wild Freesia

oznorMB

Eindelijk heb ik de perfecte deodorant gevonden. Over de Lady Speed Stick heb ik in het verleden al veel enthousiaste verhalen gehoord, maar ik ben er pas sinds kort achter dat dit de heilige deo graal is. Ondanks het feit dat er aluminium in zit. Dat is een ingrediënt waar niet iedereen blij mee is.

Sinds ik niet meer iedere dag onder de douche sta komt het goed uit dat dit product er zeker twee dagen voor zorgt dat mijn oksels niet walmen. Deze deodorant ruikt licht naar bloemen, maar het kan zijn dat een spiksplinternieuw exemplaar iets sterker geurt. Want dit is er eentje uit de voorraadkast van een vriendin.

Voorlopig heb ik nog een behoorlijke deo stash, maar zodra mijn badkamerkast leeg is, bestel ik een Speed Stick. Bijzonder duur is het niet- meestal kan je er eentje kopen voor een euro of zes.

oznorMB

6 gedachten over “Review: Lady Speed Stick Wild Freesia

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb on,ine gezien dat er heel veel soorten zijn. Nou, ik heb er nu twee en daarmee doe ik nog wel een tijdje.

   Reageren
 1. Myrna

  De speedstick is fijn maar the powder fresh van Secret is nog lekkerder. Ruikt naar talk poeder en werkt geweldig.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *