Review: Lavera Anti-Falten Feuchtigkeitscreme mit CoEnzym Q10

IMG_6623

Deze vochtinbrengende crème met Q10 kreeg ik van mijn vriendin die niet zo tevreden over was. Nou, ik wilde ‘m graag uitproberen, want ik test graag anti-ageing producten. De verpakking zat er helaas niet bij, maar ik heb de ingrediëntenlijst opgezocht op de site van dm, mijn favoriete Duitse drogisterij.

Dit zit erin: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glycerin, Alcohol*, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Fragrance (Parfum)**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Melissa Officinalis Leaf Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Ubiquinone, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate** . *=biologisch verbouwd, **=uit natuurlijke etherische oliën.

Waarom er dan nog parfum in moet snap ik niet zo. De crème ruikt wel heel lekker, een beetje medicinaal, maar fris. Al die oliën en watertjes moeten zorgen voor hydratatie en meer elasticiteit en minder rimpels. Helaas is de crème voor mijn huid niet rijk genoeg. Omdat ik het niet gelijk terzijde wil schuiven doe ik er dan maar een drupje arganolie doorheen en dat helpt.

Wie deze heerlijk geurende dagcrème ook wil uitproberen kan ‘m het best bij dm kopen. Daar kost een pot van 50 ml nog net geen tientje.

IMG_6624

4 gedachten over “Review: Lavera Anti-Falten Feuchtigkeitscreme mit CoEnzym Q10

    1. Pippi Bericht auteur

      Mijn vriendin vond de crème ook niet rijk genoeg en zij heeft een veel jongere huid. Gelukkig kan ik er arganolie bij doen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>