Review: Misty gezichtsreiniger

sdr

En paar jaar geleden kocht ik een gezichtsborsteltje met haren waarvan ik dacht dat ze lekker zacht waren. Ja, als ik ermee over mijn vingers wreef. Maar niet als ik mijn gezicht ermee wilde reinigen. Het deed gewoon zeer. Dus gooide ik het ding maar snel weg. Toen Myrna een paar maanden geleden vertelde dat zij een gezichtsreiniger had die haar gezocht zachtjes schoontrilde, was ik in eerste instantie sceptisch.

Linda kocht het knalroze siliconending ook, maar haar huid is er te gevoelig voor. Dus kwam de Misty naar mij toe. Inmiddels is de reiniger al meer dan een week in mijn bezit en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Iedere avond gebruik ik het als ik mijn gezicht reinig met een fijne substantie die ik binnenkort zal laten zien.

Het apparaatje heeft twee zijden: een bijna helemaal gladde en eentje met hele zachte nopjes en stekeltjes. Als je er mee over je gezicht beweegt, trilt het zachtjes en het doet helemaal geen pijn. Daarna voelt mijn huid zijdezacht aan. Opladen doe ik via een bijgeleverd kabeltje naar mijn iMac. Het is een geweldig ding en het is bij onder andere bol.com te koop voor nog geen €25.

sdr

6 gedachten over “Review: Misty gezichtsreiniger

 1. Linda

  Ben blij dat t bij jou wel werkt, heb het geprobeerd maar helaas..zo zie je maar hoe persoonlijk producten zijn, hè

  Reageren
 2. Myrna

  Jammer voor Lin dat haar huid er niet tegen kan. En ik ben blij dat jij dat wel kan.
  Ben benieuwd of je accu het ook zo lang volhoudt. 10 min opgeladen in november, en nog niet leeg.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>