Review: Natural Heroes Abrikozenpitolie

mde mde

Een vrij prijzig cosmeticamerk verkoopt nagelverzorgingsproducten waar ik erg benieuwd naar was. Toen ik ging kijken wat er zoal in zat, schrok ik wel. De crème bevatte helemaal geen abrikozenpitolie, de olie in een handige meeneemtube bevatte meer ingrediënten dan ik noodzakelijk acht. Dus ben ik gaan rondkijken op de site van Natural Heroes. Daar vond ik de abrikozenpitolie die ik nu al een tijdje gebruik.

Je kunt het op je gezicht smeren en ook schijnt het goed zijn voor je haardos. Dat doe ik heel af en toe. Maar ik smeer het wel een paar maal per dag op mijn nagels. ‘s Ochtends voor ik ga lakken en daarna gewoon over de lak heen. Mijn nagelriemen worden er heerlijk zacht van en de nagellak blijft ondanks het laagje olie dat ik natuurlijk wel zo goed mogelijk ingemasseerd heb goed zitten.

Omdat de flacon met een inhoud van 100 ml niet zo handig is in het gebruik, giet ik steeds wat over in een glazen flesje met een roller. Het aanbrengen is op die manier veel makkelijker en het wordt geen knoeipartij. De nagels zijn nu lekker glad en ik denk dat ze ook wat sneller groeien omdat ik mijn vingers vaak masseer.Het spul ruikt heerlijk, een hele subtiele abrikozengeur. Duur is het ook niet- met 100 ml kan ik lang vooruit en de fles kostte slechts €4,95.

dav

4 gedachten over “Review: Natural Heroes Abrikozenpitolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>