Review: Natural Heroes Castille Zeep

mde

Toen ik op internet las dat je castille zeep overal voor kon gebruiken, heb ik een fles besteld. Inmiddels is de vloeibare zeep ingezet als shampoo, douchegel, handzeep en heb ik er mijn gezicht ook mee gewassen na het reinigen met micellair water. Je kunt er tegels en plavuizen mee boenen en zelfs je tanden mee poetsen, maar daar heb ik andere producten voor.

Omdat een glazen fles niet handig is omdat je het onder de douche met natte handen vastpakt, heb ik een gedeelte in een reisflacon gegoten. Alhoewel ik het idee heb dat mijn haar er iets stug van wordt is castille zeep echt een multifunctioneel wonder. De lichtgele vloeistof is nagenoeg geurloos en als je dat saai vindt, kan je er altijd een druppel essentiële olie aan toevoegen.

Het fijne van deze zeep is dat ‘ie niet overdreven schuimt. Je huid wordt er echt squeeky clean van. Hierna gebruik ik wel een bodylotion, maar ik merk wel dat mijn huid niet meer zo droog aanvoelt als voorheen. Daarom zal ik castille zeep blijven gebruiken en ik zal ook een aantal flesjes essentiële olie bestellen om er een fijn geurtje aan te geven. Een fles met vloeibare zeep kost €9,99 en ik heb het bij naturalheroes.nl besteld.

mdedav

4 gedachten over “Review: Natural Heroes Castille Zeep

  1. Pippi Bericht auteur

   Ach, je kijkt eens rond op internet. Volgens mij heb ik deze winkel ontdekt op Instagram. Daar staat veel vervelende reclame tussen, maar ik vind dat Natural Heroes goed spul verkoopt.

   Reageren
 1. Linda

  Nou je kan er wel veel mee stoppen, zeg…maar zou het idd beperken tot bepaalde delen…wel fijn dat je huid minder droog is, zit dus geen troep in..

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>