Review: Natural Heroes Squalaan Olie

mde

Mijn eerste flesje squalaan olie was van The Ordinary. Dat flesje was snel op, want ik smeerde het niet alleen op mijn gezicht, maar ook op mijn handen en in mijn haar. Voor een grotere fles kwam ik terecht op de site van Natural Heroes. Daar bestelde ik een mooie bruine glazen fles met een inhoud van 100 ml voor €15,99.

Van deze squalaan olie is bekend dat het gewonnen wordt uit olijven. Vegan dus. Op dit moment heb ik nog abrikozenpit- en rozenbottelpitolie, maar als die flesjes leeg zijn zal ik verdergaan met het gebruik van squalaan olie. Deze bevalt mij namelijk veel beter- de geur is wat subtieler en de olie trekt snel in. Dit product kan ik iedereen aanraden.

mde

4 gedachten over “Review: Natural Heroes Squalaan Olie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>