Review: Neutrogena Hydro Boost 3-in-1 Mizellenwasser

IMG_20201202_105847

Meer dan een jaar geleden namen vriendinnen enkele flacons micellaire gezichtsreiniging mee. Die enorme verzameling begint langzaam maar zeker te slinken. Eindelijk kan ik vertellen wat ik vind van deze Hydro Boost reiniger van Neutrogena. De fles is nog niet leeg, maar inmiddels gebruik ik dit micellaire water al een maand en denk ik dat ik kan zeggen dat ie me bevalt.

Wederom krijg ik de watervaste mascara er niet mee weg. Maar dan kan ik komen omdat ik niet flink wil wrijven. Dat moet je niet willen als je al bijna zestig jaar met hetzelfde gezicht doet. Maar de rest, inclusief knalrode lipstick is makkelijk te verwijderen. Het watertje ruikt heel subtiel en het droogt mijn gezicht ook niet uit.

In Duitsland is Neutrogena te koop in de bekende drogisterijen, in Nederland kon ik dit merk alleen vinden bij Etos. Voor een flacon met een inhoud van 400 ml betaal je €8,99. Hopelijk is er af en toe een 1+1 aanbieding, want er zijn genoeg net zo fijne micellaire watertjes die even goed zijn.

IMG_20201202_105808

2 gedachten over “Review: Neutrogena Hydro Boost 3-in-1 Mizellenwasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>