Review: Nivea Naturally Clean Gezichtreinigingsbar

mde

Omdat een tablet tegenwoordig iets is waarmee je je kinderen bezighoudt, heet een wastablet nu bar. Dat woord levert weer andere associaties op, maar goed. Toen ik jong was, heette blush nog rouge.Toch wist ik gelijk wat Nivea bedoelde met deze reinigingsbar.  Overigens kom ik aan dit product  via Instagram- daar vroegen ze om testers.

mde

Deze gezichtsreiniger is zeepvrij en ongeparfumeerd en 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Geschikt voor de gevoelige huid en daarom heb ik deze versie uitgekozen. Er zijn er namelijk nog meer, maar deze leek mij geschikt voor mijn huid. De bar is vegan en dermatologisch goedgekeurd.

Maar zou ik er mijn make-up mee kunnen verwijderen? Ja dus. Eerlijk gezegd vind ik het een beetje eng om mijn mascara ermee weg te poetsen. In je enthousiasme wrijf je zo wat schuim in je ogen. Daarom verwijder ik mijn oogmake-up er niet mee, maar het kan wel. De bar gebruik ik twee keer per dag. Zonder borsteltje, ik wrijf eroverheen met vochtig gemaakte vingers.

Dit is een reinigingsproduct dat ik iedereen kan aanraden. Het doet wat het belooft en het droogt mijn huid absoluut niet uit. Er zijn nog drie andere soorten bars verkrijgbaar, waaronder eentje die je gezichtshuid licht scrubt.  Ze kosten €11,99 per stuk en je doet er heel erg lang mee. Op dit moment is er bij Kruidvat een 1+1 aanbieding.

mde

2 gedachten over “Review: Nivea Naturally Clean Gezichtreinigingsbar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>