Review: Nutra Nail Flex-Shield Nail Hardener

IMG_20220810_151421

Deze nagelverharder van het mij onbekende merk Nutra Nail kreeg ik van Elis.Dit product gebruik ik na de nagellakverzorging van Trind. Als een basecoat. Dat werkt ontzettend goed. De verharder is vrij dun van substantie en brengt snel aan. Droogt ook erg snel. Een enkel laagje is voldoende, maar als ik daarna een kleur aanbreng die hoogstwaarschijnlijk nare vlekken achterlaat op de nagels gebruik ik twee laagjes.

Dit product heeft een hele tijd in een Helmerlade gezeten omdat ik bezig was met gelnagellak. Helaas bleven mijn nagels maar breken en splijten- ook met een fikse gellaag eroverheen. Dus ben ik voorlopig gestopt met gel en probeer ik mijn nagels op te lappen met Trind. Het lijkt te helpen en ik ben blij dat er in Nutra Nail geen formaldehyde, phtalaten (weekmakers) en tolueen  zitten. Gelukkig zit er 15 ml in het flesje en daarmee zou ik het kunnen uitzingen totdat mijn nagels weer stevig zijn.

8 gedachten over “Review: Nutra Nail Flex-Shield Nail Hardener

 1. Cindy

  Oh dit heb ik nodig… Mijn nagels zijn wel iets beter geworden maar nog steeds niet goed ook. Gelnagellak werkt wel top want gewone blijft amper zitten daardoor

  Reageren
   1. Cindy

    Ik heb al gegoogled. Helaas niet in NL te krijgen, zal moeten wachten tot ik weer eens in Florida ben, hopelijk in januari.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>