Review: Orly Top2Bottom

dav dav

Mijn tip als het gaat om bij de drogisterij verkrijgbare base- en topcoats: Orly. Mijn favoriet was altijd Orly Bonder, maar die was niet in voorraad toen een hele lieve medenagellakliefhebster bij TKMaxx voor mij op nagellakjacht ging. Gelukkig hadden ze wel iets dat me net zo goed bevalt: Top2Bottom.

Het bijzondere van dit product is dat het geschikt is als onderlaag voor kleurlak en ook als beschermlaag kan dienen. Heel bijzonder, want zo heb ik maar één flesje naast mijn toetsenbord staan. Het is een geweldige basis- heel vloeibaar , makkelijk aan te brengen en erg snel droog.

Er staat niet op het potje (helaas heb ik de verpakking pardoes weggegooid) dat het ook nog eens goed voor de nagels is, maar ik merk dat mijn nagels niet meer verkleuren. Dat is heel wat, want ik draag al tijden alleen blauwe nagellak en daar zaten heel wat donkere tinten tussen. Ook verkeren mijn nagels in een betere conditie- ze bladderen niet meer. De lak blijft veel beter zitten.

Als topcoat doet dit product het eveneens erg goed. Daarom is dit een blijvertje. De volgende keer neem ik deze Top2Bottom weer. Misschien stuur ik Mika wel naar TKMaxx, maar ik kan het ook bij Kruidvat halen. Daar betaal je voor een flinke verpakking van 18 ml €10,95, net iets meer dan twee keer zoveel als bij die fijne discounter.

6 gedachten over “Review: Orly Top2Bottom

 1. Anouk

  Goed opletten, want bij de kruidvat verkopen ze helaas niet de verpakking van 18 ml maar van 11 ml.
  Flink wat duurder dan bij de TK maxx dus!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Oh ja, dat klopt. Ik ben zo kippig- ik kon dat niet zien op de foto die ik verdorie zelf gemaakt heb.

   Reageren
 2. Linda

  Zou het echt beter voor de nagels zijn? Mijn nagels zijn ook zo slecht, ben bezig met trind…lijkt wel als je nagels opgeknapt zijn en weer groeien en ze weer mooi kan lakken, je erna weer terug bij af bent…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als er en bijzonder bestanddeel in had gezeten dat de nagels sterker maakt, had het er vast op gestaan. Maar het is me opgevallen dt de lak nu veel beter blijft zitten. Nu hoef ik er maar een dag mee te doen, maar vaak begon de lak al snel te chippen. Nu niet meer.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>