Review: p2 Easy Gel Top Coat

IMG_5756

Bij dm koop je de mooiste nagellak en de fijnste nagelverzorging. Inmiddels heb ik meer dan 400 p2 lakjes en iedere keer als ik op nagellakjacht ga neem ik ook een base- en topcoat mee. Dat deed ik vorig jaar en het flesje Easy Gel Top Coat is al bijna op. Want ik gebruik ‘m niet alleen als ik een Easy Gel lak op heb.

Deze topcoat brengt heel makkelijk aan met het vrij brede kwastje. De substantie is perfect- het vloeit mooi uit en kruipt niet in de nagelriemen. De lak krijgt een prachtig glanzende toplaag en ook blijft een mani bij mij 2 dagen goed. En dat is heel wat, want ik heb gauw last van chips. Deze topcoat is zeker een aanrader. Het alleen bij dm verkrijgbare flesje met een inhoud van 10 ml kost €2,95

IMG_5755

6 gedachten over “Review: p2 Easy Gel Top Coat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>