Review: Pure Skin Toner (e.l.f.)

Meestal blijf ik heel trouw aan mijn favoriete huidverzorging, maar omdat e.l.f. zulke fijne make-up in het assortiment heeft, besloot ik eens wat gezichtsverzorging te proberen. Het werd een toner uit de Pure Skin lijn. Geschikt voor alle huidtypen, ook de heel gevoelige.

Op de flacon staat dat er havermelk, aloë sap en niacinamide in zit. Die zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en zachter aanvoelt. De ingrediëntenlijst hieronder is niet kinderachtig. Maar het helpt allemaal wel, want ik ben heel tevreden over dit product.

Iedere ochtend gebruik ik het na het reinigen van mijn huid. Een beetje aanbrengen op een wattenschijfje en na gebruik voelt de huid lekker zacht aan. Deze toner zal ik waarschijnlijk blijven gebruiken. Een flacon met een inhoud van 150 ml kost €10,00. Maar ik koop het als Douglas weer eens 25% korting geeft.

4 gedachten over “Review: Pure Skin Toner (e.l.f.)

    1. Pippi Bericht auteur

      Dar is het zeker. Ik heb ook vaak genoeg iets getest dat me uiteindelijk niet beviel.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *