Review: Re-Gen Oil

re-genoil.1

Al snel na het oplopen van mijn nagellakverslaving viel het me op dat mijn nagelriemen vreselijk droog waren. Hierdoor zagen mijn mani’s er slordiger uit dan me lief was. Gelukkig bood het lezen van beautyblogs soelaas: ik ontdekte Lemony Flutter. Dat bleek je te kunnen kopen bij die winkel waar ik me met ingehouden adem langs haastte omdat ik misselijk werd van de lucht die door de open deur naar buiten walmde. Wat ze er verkopen is van een prima kwaliteit, gemaakt van prachtige ingrediënten, maar ik krijg altijd hoofdpijn van de sterke geur.

De eerste paar dagen kon ik er goed tegen, maar de penetrante lucht die me aan boenwas deed denken, zorgde ervoor dat ik het bakje uiteindelijk moest weggooien wegens de verstreken houdbaarheidsdatum. Daarna was het experimenteren en aanmodderen geblazen. Van dat andere product, Tiny Hands, werden mijn handen te vet en crèmes die ik elders haalde, bleken ook niet perfect. De producten die me zo goed bevielen dat ik de verpakkingen opmaakte, roken me net iets te sterk. Uiteindelijk heb ik vier jaar van alles en nog wat gesmeerd voordat ik mijn heilige graal vond.

Bij Big Bazar. Stiekem smeerde ik namelijk die geweldige, maar peperdure Extra Rich Beauty Elixer op mijn nagelriemen, maar die bewaarde ik liever voor mijn gezicht. Dat bracht me wel op het idee dat ik graag een mix van weldadige oliën wilde gaan gebruiken. Moest ik daarvoor dan naar een natuurwinkel om wel tien flesjes te halen, die te mengen en in langwerpige flesjes met een roller te stoppen? Nou, uiteindelijk hoef ik alleen nog maar roll on bottles aan te schaffen, want ik heb al een prima olie gevonden. Helemaal klaar voor gebruik.

re-genoil.2 re-genoil.3

Kijk: dit zit erin en waar het goed voor is, wordt ook uitgebreid verteld. Zelf vind ik het vooral fijn dat het product niet op dieren getest is. Dan mag het wel een beetje parfum bevatten. Er zitten in ieder geval heerlijke oliën in. Omdat ik denk dat het toch te laat is om te verwachten dat ik mijn stretchmarks kan laten verdwijnen, gebruik ik het alleen voor mijn handen. Maar als badolie kan het blijkbaar ook ingezet worden. In ieder geval belooft het de huid soepel en zacht te maken.

Volgens de verpakking is het een soort wondermiddel tegen alles dat maar dor en droog kan zijn aan je huid. Dat lijkt aardig te kloppen. Nu heb ik de Re-Gen olie pas een paar dagen in gebruik, maar ik durf er al wel een review over te schrijven. Want ik heb het op een paar gevoelige plekken als mijn gezicht en de binnenkant van mijn elleboog gesmeerd, plaatsen waar ik direct jeuk krijg als ik niet tegen een product kan. En als mijn vingers er na een maand spontaan af vallen, zal ik dat ook eerlijk melden.

Vooralsnog ben ik dolblij met deze olie. Het brengt makkelijk aan met een plat kwastje dat ik kocht om mee te gaan nailarten. Het trekt lekker snel in en meestal neem ik nog een extra druppel om alles goed in te masseren. Zelfs zonder een handbadje en nagelriemscrub zien mijn nagels er opeens netjes uit. Zelfs zonder mijn ingevette handen in katoenen handschoentjes te hullen voordat ik ga slapen, dus ik lig er ook nog eens een stuk leuker bij. En  kan ik ’s ochtend meteen BAM lastig vallen voor mijn NOTD foto.

Voor €3,99 koop je een flesje met een inhoud van 75 ml. Bij Big Bazar. Bij Action zag ik later een nog goedkoper alternatief. Die zal ik ook eens kopen. Nu ben ik druk bezig om online te kijken in welke flesjes ik de olie ga gieten. Hele kleine van 1 ml opdat de schade beperkt blijft als ik de dop er niet goed op doe en mijn tas vol olie komt te zitten? Neem ik de standaard flesjes of ga ik voor hele smalle? Misschien een setje van gekleurd glas? Zo kom ik de dag wel door. Met lekker zachte nagelriemen.

re-genoil.4

4 gedachten over “Review: Re-Gen Oil

 1. Sonja

  Wat fijn dat dit voor jou werkt!
  En qua prijs betaal je geen belachelijk bedrag.
  De olie van Sally H is bijna op en 10,- vind ik te veel, dus deze alles in 1 fles spreekt me aan, hoef ik niet meer te zoeken

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is heerlijk spul. Nu alleen nog een goed flesje zoeken. Als het binnen is, stuur ik je er wel eentje op!

   Reageren
 2. Myrna

  Fijn artikel, ik gebruik al een jaar of 2 die body oil van de action, ben er ook erg tevreden over. Je ziet wel het hoeft niet perse duur te zijn.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *