Review: Rituals Ageless Active Firming Serum

IMG_20221123_125333

Voor mijn 61ste verjaardag kreeg ik onder andere dit serum. Inderdaad, ik kan wel een serum gebruiken dat korte metten maakt met rimpels, droogtelijntjes en een slappe huid. Op de verpakking staan indrukwekkende percentages genoemd: +85% hydratatie, +33% stevigheid, +23% elasticiteit en -49% rimpelvolume. Nou nou, dat is nogal wat. Maar ja, dan zie je dat het de mening is van een panel dat bestond uit 30 personen. Dat vind ik wel wat magertjes.

Het serum bevat onder andere het CICA Firming Complex en dat zou zo ongeveer alle ouderdomsverschijnselen die je huid kunnen treffen, verminderen. Kijk nog maar even naar de hierboven genoemde percentages. Op internet las ik dat CICA veel in Koreaanse huidverzorging zit. In veel Aziatische landen is het bar en boos met de luchtverontreiniging en dat is niet best voor de huid.

Er zit ongetwijfeld van alles in dit serum dat je een mooier gezicht kan opleveren. Het is wel jammer dat de geur behoorlijk sterk is. Enerzijds zit ik daar niet zo mee, want geur is ook erg belangrijk. Van een lekker luchtje word ik blij. Maar je vermoedt dat het niet goed is voor je huid, want je kunt er allergisch voor zijn. Eerlijk gezegd prefereer ik mijn batterij serums van The Inkey List, want die zijn doeltreffender en veel goedkoper dan deze van Rituals die bijna twintig euro kost.

IMG_20221123_125229

3 gedachten over “Review: Rituals Ageless Active Firming Serum

    1. Pippi Bericht auteur

      Inkey is zo goed! In geval van nood gebruik ik ook spullen van The Ordinry hoor. Maar Inkey is mijn absolute favoriet.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *