Review: Rituals Glow Anti-ageing Day Cream

IMG_20221109_130240

Deze Glow Anti-Ageing Day Cream kreeg ik voor mijn verjaardag. Tja, als je 61 bent geworden, is dat iets waar je behoefte aan hebt. Al heb ik begrepen dat je al veel eerder met dit soort smeersels moet beginnen om het ontstaan van rimpels zo lang mogelijk uit te stellen.

IMG_20221109_130223

Voor mensen met een gevoelige huid die niet o goed tegen retinol kunnen, biedt deze dagcreme een goed alternatief in de vorm van bakuchiol dat de aanmaak van collageen stimuleert. Het bevat ook wild indigo (geen Nederlandse vertaling gevonden) dat helpt tegen allerlei soorten ontstekingen, onder andere tyfus. Zoals gebruikelijk staan water en glycerine hoog op de lijst met ingrediënten- dat is bijna altijd zo als een verzorgingsproduct vochtinbrengend is.

IMG_20221109_130155

 

Helemaal onderaan de lijst staat parfum. Nou, de crème ruikt anders behoorlijk sterk. Gelukkig heb ik daar geen last van. De substantie is heel fijn. Je hebt er maar zeer weinig van nodig en het brengt erg soepel aan. Jammer dat er geen spatel in de verpakking zit.Dus gebruik ik maar een melamine lepeltje om de crème eruit te halen. De crème trekt snel in. Het is een prima basis voor make-up.

Het mooie van dit product is dat er navullingen voor zijn. Je hoeft de kloeke pot met nog steviger deksel dus niet weg te gooien als de dagcrème op is. Dat scheelt toch als het om afval gaat. Ook bespaar je €4. De prijs voor een pot met een inhoud van 50 ml is €34,90.

2 gedachten over “Review: Rituals Glow Anti-ageing Day Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *